Hardware

Hardware

Slide 1

Eye tracker

Sistema de seguiment ocular que permet mesurar la direcció de la mirada o el moviment d’un ull en relació amb el cap. S’usarà per a la recollida de dades i la interacció de l’usuari amb els entorns XR.

Slide 1

Casc VR

Dispositiu de visualització d’imatges creades per ordenat que s’emprarà per a interactuar amb els entorns de Realitat Estesa dissenyats. Les dades d’entrada procedents dels entorns reals proporcionaran dades d’entrada el sistema VR.

Slide 1

CGX Quick 32 EEG

Dispositiu de sistemes de EEG sense fil, que funciona amb bateries i que utilitza tecnologia de sensor en sec. Això permet que el subjecte faça tasques mentre se li recullen les dades corporals en temps real i es mostren en pantalla.

Slide 1

E4 wristband

Sistema IA portàtil de qualitat mèdica que monitora a l’usuari través de sensors per a obtindre dades fisiològiques en temps real, la qual cosa permet als investigadors dur a terme una anàlisi i una visualització en profunditat.

Slide 1

EEG Emotiv

Aquest sistema està dissenyat per a la investigació escalable i contextual del cervell humà, proporcionant accés a dades cerebrals de nivell professional.

previous arrow
next arrow

El nostre sistema de treball

Projecte Balladeer

© 2019 Lucentia Research Group DLSI, University of Alicante, Alicante, Spain.

Legal Policy. All rights Reserved.

Departament de Llenguages i Sistemes Informátics Universitat d’ Alacant, PO BOX 99 E-03080, Alicante

Logo_uaWeb
Logoballadeer
Conselleria

Últimas noticias